Broo välittää aidosti

BROO LKV – ammattitaitoinen ja sydämellinen

Asunnon myynti ja hankinta ovat elämän mittakaavassa isoja asioita, siksi oikean välittäjän valinta on tärkeää parhaan mahdollisen lopputuloksen saavuttamiseksi. Vuosien kokemuksen ja näkemyksen jälkeen visio on selkeytynyt. Broo LKV ei tarjoa pelkkää kiinteistönvälitystä – tarjoamme kumppanuutta, asiantuntijuutta, konkarimaista otetta ja sähäkkää toimintaa.

Broo LKV tuntee Kanta-Hämeen asuntomarkkinat paljasjalkaisesti. Kattava kiinteistöalan ja kiinteistönvälityksen kokemus antaa työkalut tehdä asuntokauppaa parhaaseen mahdolliseen hintaan ja järkevään myyntiaikaan. Broo LKV pitää kiinni sanomastaan – tarjoamme asiakkaillemme reilut ja rehdit kaupat.

Nainen BROOn takana

Broo LKV:n perustaja Riitta Koskinen on intohimoinen ja aikaansaava kiinteistönvälittäjä, joka haluaa antaa asuntomarkkinoille enemmän buustia, parempia kauppoja sekä asiakaslähtöisempää otetta. Kokonaisvaltaisen näkemyksen kiinteistöalasta Riitta on saanut myynnin, markkinoinnin, kouluttajan ja esimies-tehtävien kautta. Tähän päälle kun lisätään 19 vuoden kiinteistönvälittäjäkokemus, on resepti valmis – siitä syntyi Broo LKV.

Ahkeruus, päättäväisyys, osaaminen ja aito välittäminen ovat Riitalle tärkeitä arvoja. Se näkyy sekä hänen työssään, että arkielämässä. Riitta tekee asuntokauppaa ihmiseltä ihmiselle ja kohtaa jokaisen valloittavalla lämmöllä ja rempseällä otteella. Ei ihmekään, että hän on urallaan saanut lukuisia hyvän myyjän palkintoja. Se pidetään mikä luvataan, ja asiat viedään maaliin aina parhaalla mahdollisella tavalla.

Akkuja Riitta lataa mökillä luonnon helmassa, nauttien pitkistä koiralenkeistä. Toisenlaista vipinää arkeen tuovat kolme lastenlasta, joiden kasvua seuratessa ymmärtää tehneensä elämässä jotain hyvin arvokasta. Energisen perhepaletin pyörittäminen antaa yllättäviä vahvuuksia myös yrittäjyyteen. Äidillinen napakka ote yhdistettynä raudanlujaan ammattitaitoon laittaa asunnot liikkeelle!

Riitta Koskinen:

  • Laillistettu kiinteistövälittäjä (LKV)
  • Kiinteistöedustaja (KED)
  • Toiminut kiinteistöalalla vuodesta 1987 saakka
  • Välittänyt koteja 19 vuotta
  • Tehokas, tavoitteellinen, aikaansaava ammattilainen
  • Toiminut aikaisemmin sekä pienissä että isoissa kiinteistönvälitystoimistoissa
  • Paljasjalkaisen hämeenlinnalaisen paikallistuntemus ja laajat verkostot
  • Perheeseen kuuluu aviomies, kaksi aikuista lasta, kolme lastenlasta ja Vekku-koira
  • Lataa energiaa luonnosta

Hallituskatu 4
13100 Hämeenlinna
Riitta Koskinen 050 409 5335
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
 
Webdesign: Mainostoimisto MI Suunnittelu