Broo on joustava

Oletko myymässä asuntoa?

Broo LKV räätälöi parhaat ja toimivimmat ratkaisut myyntikohteen ja asiakkaan toiveet huomioiden.

Ammattivalokuvaaja vastaa siitä, että myyntikohteet kuvataan edustavasti ja houkuttelevasti. Tarjoamme kaikille yhteistyökumppaneillemme näkyvyyden valtakunnallisissa portaaleissa (Oikotie.fi, Etuovi.com) ja paikallisessa mediamarkkinoinnissa.

Asunnon hinta-arvio

Asunnon suullinen hinta-arvio on aina maksuton, kun se annetaan asunnon myyntiä varten. Mikäli tarvitset asunnon hinta-arvion esim. lainahakemusta, perukirjaa tai ositusta varten ja asunto myydään myöhemmin kauttamme, hyvitämme arviopalkkion välityspalkkiostamme.

Teemme kohteelle räätälöidyn myyntisuunnitelman

Broo LKV kartoittaa arviokäynnillä mitä asioita, asiakirjoja, verotuksellisia ja muita asunnon myyntiin liittyviä seikkoja pitää ottaa myyntitilanteessa huomioon.

Erityistilanteissa annamme teille tärkeää tietoa! On asioita, mitä on pitää ottaa huomioon, jos asuntoa myydään esimerkiksi avioerotilanteessa, yrityksen tai perikunnan toimesta, ulosmittauksen yhteydessä, asunto on huonokuntoinen tai se on vuokrattu.

Suunnittelemme myynnin niin, että ostajan on mahdollisimman helppo ostaa juuri sinun asuntosi. Välillä kuitenkin tulee eteen myynnin esteitä, jotka hidastavat ostajan päätöksentekoa. Joskus yksinkertaisetkin asiat, kuten puuttuvat listat tai huonokuntoinen seinäpinta tai liian pitkä vapautumisaika voi muodostua myynnin esteeksi. Isot taloyhtiöön kohdistuvat remontit saattavat myös pelottaa ostajaa. Broo LKV osaa arvioida, mitkä ovat ostajien näkökulmasta mieltä painavia asioita ja ohjeistamme miten myynnin esteet ja hidasteet voidaan poistaa.

Myynnin ei tarvitse tapahtua tänään. Jos olet harkinnut asunnon myyntiä tai olet epävarma, niin ota yhteyttä! Kartoitetaan yhdessä tilanne, joka auttaa sinua etenemään päätöksessäsi.


Löydä Broo

Hallituskatu 4
13100 Hämeenlinna
Riitta Koskinen 050 409 5335
Anneli Pehrman 050 2660
Riitta Virtanen 050 552 8773
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
Webdesign: Mainostoimisto MI Suunnittelu