Asunnon myynti Hattula

Luotettavat asuntokaupat BROO LKV:ltä!

Suunnitteletko asunnon myyntiä? Broo LKV:n paikalliset välittäjät myyvät asuntosi Hattulassa! Asunnon myynti on iso päätös, eikä sen tekeminen aina tapahdu itsestään. Asuntokauppoihin liittyy monia askarruttavia yksityiskohtia, joihin vastauksen tarjoaa parhaiten ammattitaitoinen välittäjä. Broo LKV:llä on pitkä kokemus kiinteistöalalta ja kiinteistön välityksestä. Tarjoamme avaimet onnistuneisiin asuntokauppoihin parhaan mahdollisen hinnan ja myyntiajan huomioiden. Ahkera ja asiantunteva tiimimme on valmiina tarjoamaan osaamistaan sinulle. Rehdit ja reilut kaupat syntyvät konkarimaisella otteella ja sähäkällä toiminnalla.

Tutustu alta asunnon myyntiin Hattulassa ja ota yhteyttä. Me autamme!

Paikalliset välittäjämme toimivat Hattulan alueella

Paikallistuntemus on yksi tärkeimmistä asioista onnistuneiden asuntokauppojen toteutumisessa. Kun välittäjä tuntee alueen asuntomarkkinat, on potentiaalisen ostajakunnan määrittäminen sekä luotettavan hinta-arvion tekeminen huomattavasti helpompaa. Broo LKV on myynyt asuntoja Hattulassa ja sen lähialueella pitkään, joten tiedämme kokemuksesta, mitkä tekijät ovat merkittäviä asunnon myyntiprosessin sujuvuuden kannalta. Teemme huolellista ja jatkuvaa taustatyötä Hattulassa myynnissä olevista asunnoista. Ajankohtainen tieto auttaa myös sinua myyntipäätöksen tekemisessä!

Välittäjämme palvelevat aina henkilökohtaisesti

Luotettavan välittäjän avulla asunnon myynti sujuu vaivattomasti! Välittäjämme pyrkivät toimimaan aina avoimessa ja aktiivisessa vuorovaikutuksessa asunnon omistajan kanssa. Pidämme sinut ajan tasalla myyntitilanteesta, autamme tarvittavien asiakirjojen laatimisessa sekä ohjeistamme mahdollisissa myyntiin vaikuttavien toimenpiteiden tekemisessä. Voit luottaa, että teemme kaikkemme asuntosi myymiseksi!

Kun löydät asunnollesi ja ennen kaikkea sinulle sopivan välittäjän, on monimutkaisemmistakin asioista keskustelu helppoa ja huoletonta. Välittäjämme hoitavat asuntosi myynnin rehdisti ja ammattimaisella otteella, vaikka siihen liittyisi henkilökohtaisia syitä tai lisäselvityksien tekemistä esimerkiksi vuokralaisen osalta. Tunnemme myös verotukseen liittyvät asiat ja osaamme avustaa kaupoissa, mikäli asunnon myyjänä on yritys tai perikunta.

Varaa kartoituskäynti myytävälle asunnollesi!

Kartoituskäynti auttaa meitä tekemään asunnollesi räätälöidyn myyntisuunnitelman, ja samalla sinä pääset tutustumaan välittäjäämme. Suullinen hinta-arvio on käynnin yhteydessä maksuton. Mikäli päätät edetä asunnon myynnin kanssa, ammattivalokuvaajamme ottaa houkuttelevat ja myyvät kuvat asunnostasi ja me laadimme myynti-ilmoituksen ostajakunnan mukaisesti. Kaiken ei kuitenkaan tarvitse tapahtua samalla sekunnilla. Voit huoletta kysyä meiltä asunnon arvoon, kuntoon tai muihin asioihin liittyviä kysymyksiä ja ottaa aikasi päätöksen kanssa. Me olemme täällä, kun tarvitset! Tämän tunteen haluamme luoda sinulle aina ensitapaamisesta lähtien. Kiinnostuitko? Broo LKV myy asuntosi Hattulassa hyvää välitystapaa ja etiikkaa noudattaen.

Osoite: RE/MAX Helmi (1.5.2024 alkaen)
Palokunnankatu 24, 13100 HML

Riitta Koskinen 050 409 5335

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

 
Webdesign: Mainostoimisto MI Suunnittelu