Asunnon myynti Janakkala

BROO LKV myy asuntosi!

Kun mietit asuntosi myymistä Janakkalassa, käänny Broo LKV:n paikallisten välittäjien puoleen! Me tiedämme kokemuksesta, miten asunnon myynti hoidetaan helposti ja nopeasti, asunnon hinnasta tai sinulle tärkeistä toiveista joustamatta. Asunnon myynti on iso päätös, jonka haluat luottaa rehellisen ja avoimen välittäjän käsiin. Sopivan välittäjän valinta on tärkeää kauppojen sujuvuuden kannalta – kaikki sinun ja asuntosi parhaaksi!

Vuosien kokemus ja näkemys asuntojen myynnistä

Broo LKV on toiminut Janakkalan alueella yli kymmenen vuoden ajan myyden lukuisia asuntoja ja palvellen lukuisia tyytyväisiä asunnon omistajia. Jokainen asuntokauppa on meille yhtä tärkeä, emmekä tyydy tarjoamaan vain pelkkää kiinteistönvälitystä. Haluamme tarjota kumppanuutta, asiantuntijuutta, kokemusta ja napakkaa toimintaa!

Paikallinen välittäjä auttaa asunnon myymisessä

Broo LKV tuntee Janakkalan ja sen lähialueiden asuntomarkkinat paljasjalkaisesti. Paikallisella välittäjällä on suuri merkitys asunnon myynnin kannalta. Kun välittäjä tuntee lähialueiden asuntomarkkinat, ostajakunnan löytäminen ja asunnon arvon määrittäminen on huomattavasti helpompaa. Välittäjillämme on pitkä kokemus kiinteistöalalta, joten työkalut onnistuneeseen asuntokauppaan löytyy varmasti! Oman asiantuntemuksemme lisäksi teemme huolellista taustatyötä Janakkalassa myynnissä olevista asunnoista. Tieto toteutuneista asuntokaupoista ja ajankohtaisista markkinoista auttaa tekemään asuntokaupat parhaaseen mahdolliseen hintaan ja järkevimpään myyntiaikaan.

Valitse Broo LKV, kun mietit asunnon myymistä Janakkalassa

Miksi valita Broo LKV? Me hoidamme asuntosi myynnin toiveitasi ja tarpeitasi kuunnellen. Toimimme aina rehdissä ja avoimessa vuorovaikutuksessa asunnon omistajan kanssa. Kun kommunikointi asunnon myynnistä on jatkuvaa, välitysprosessi sujuu ilman ongelmia. Tarjoamme ahkeraa ja aktiivista palvelua, oli kyseessä sitten pieni tai suuri, vanha tai uusi asunto. Tiedämme, että asunnon myynti vaatii kovaa työtä ja periksiantamatonta asennetta. Teemme asunnollesi räätälöidyn myyntisuunnitelman, jonka avulla löydämme potentiaalisen ostajakunnan mahdollisimman helposti. Laadimme myynti-ilmoituksen laadukkaine kuvineen, joissa tuomme esiin asuntosi parhaat puolet ja autamme luomaan halutun ensivaikutelman. Mikäli koemme, että asunnon myyntiä vaikeuttaa jotkin ulkonäöllisen tai kuntoon liittyvät seikat, ohjeistamme mielellämme niiden korjaamisessa.

Varaa ilmainen kartoituskäynti!

Kiinnostuitko? Varaa kartoituskäynti vaikka heti! Näin pääset tutustumaan välittäjäämme sekä keskustelemaan asunnon myyntiin liittyvistä asioista ammattilaisen kanssa. Käymme läpi kaikki yksityiskohdat, jotka liittyvät juuri sinun asuntosi kauppoihin. Autamme laatimaan asunnon myynnin kannalta tarvittavat asiakirjat sekä tekemään mahdolliset erityistoimenpiteet, mikäli asunnon myyjänä on esimerkiksi yritys, asunnossa on vuokralainen tai asunnon myynnin taustalla on jokin henkilökohtainen syy, kuten avioero. Olemme valmiita myymään asuntosi tilanteesta riippumatta. Tärkeintä? Se, että sinä saat asunnostasi sen ansaitseman hinnan ja että välitysprosessi sujuu sinulle vaivattomasti. Ota siis yhteyttä!

Osoite: RE/MAX Helmi (1.5.2024 alkaen)
Palokunnankatu 24, 13100 HML

Riitta Koskinen 050 409 5335

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

 
Webdesign: Mainostoimisto MI Suunnittelu